Екшън се очертава в „Като две капки вода“, където сили

...
Екшън се очертава в „Като две капки вода“, където сили
Коментари Харесай

Капките събират бивши любовници, които не могат да се диша...

Екшън се обрисува в „ Като две капки вода “, където сили ще премерят някогашните любовници Мариана Попова и Дарин Ангелов. Лошото е, че през днешния ден те не се понасят, написа hotnews.bg. Иронията на закъснялата им среща е, че тази година музикалното предаване започва навръх 14 февруари - деня на любовта.



Припомняме, че преди да стане прочут като артист, Дарин Ангелов притегли вниманието на медиите като гадже на Мариана Попова. Двамата бяха дружно повече от две години, само че през днешния ден артистът съжалява, че е посветил най-хубавия интервал от живота си на певицата.



Негови близки настояват, че Ангелов бил ужасяващ всякога, когато си спомнял за времето си с Попова. " Беше като обаян от нея, по този начин го влачеше за носа, че беше като чинно момченце в ръцете на мащеха ", разясняват осведомени с връзките им. До преди години певицата изтъквала, че Дарин е огромната й обич, само че наподобява, че той не може да каже същото. Днec панелистът на Гала е щастливо женен за Aнтoния Pyceвa, от която има дъщеричка.

Тя пък била огромната обич на брачна половинка на Евгения Калканджиева Стефан. Мариана пък е щастлива с Веселин Плачков, от който има щерка. Вчера тя благодари на всички, които са я поздравили за влизането й в Капките.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР