Екшън със стрелба и арести се проведе пред очите на

...
Екшън със стрелба и арести се проведе пред очите на
Коментари Харесай

Като на кино: Екшън със стрелба и арести пред очите на столичани

Екшън със пукотевица и арести се организира пред очите на възпитаници и инцидентни минувачи в столицата.
Зрелищна акция по задържане на група за грабежи до СМГ в София (СНИМКИ) Арестувани са трима мъже
В ранния следобяд пред Софийската математическа гимназия служители на реда създадоха пукотевица със стоп патрони против мъже, които пробвали да избягат при арест.
Снимка: Анна-Мария Конова
Мъжете са престъпно проявени. Правят опит да избягат след кражба на няколко автомобила в региона. Следва гонка с полицията. За да спрат бегълците, униформените стрелят със стоп патрони по задното стъкло на возилото.
Снимка: Анна-Мария Конова
При акцията няма потърпевши. Преследването на спирка на столичния бул. „ Васил Левски”. Часове наред придвижването беше блокирано, а по асфалта останаха следи от счупените стъкла и създадените изстрели.
Снимка: Анна-Мария Конова
Свидетели на акцията споделят, че в началото са помислили, че е станала злополука. Учениците от близката гимназия също виждат престрелката.
Снимка: Аз, репортерът
„ Излязохме да забележим през прозореца какво се е случило. Всичко стана като по екшън филми. Полицаят беше скочил през прозореца. Скочи върху колата. Заплаши индивида, извади го, сложиха им белезници. Учителите ни споделиха да не вървим там, тъй като „ любознанието погуби котката”. Но по-любопитните дойдохме да забележим какво става”, показа един от учениците.
Снимка: БГНЕС
В акцията по залавянето им са взели участие и служители на реда под прикритие. Задържани са трима, те ще останат в ареста за 24 часа. По време на преследването мъжете са нанесли материални вреди на оперативните коли.
Снимка: БГНЕС
Малко преди 17 ч. автомобилът на крадците беше извозен. А придвижването по булеварда възобновено.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР