Екшън с полицейско преследване в неделя в столицата. Хора от

...
Екшън с полицейско преследване в неделя в столицата. Хора от
Коментари Харесай

Зрелищна полицейска гонка в София, по чудо няма жертви

Екшън с полицейско гонене в неделя в столицата. Хора от квартал „ Стрелбище” разгласиха в обществените мрежи фрагменти от задържането на водач, който е бил преследван от полицията и с гневна скорост се е врязал в тротоара. За благополучие, в този миг там не е имало хора и няма потърпевши. На фрагментите се вижда по какъв начин провинилият се водач е арестуван на земята, имало и обиск на колата. Хората, снимали клиповете и фотосите от балконите си, споделят, че обстановката е била в действителност рискова.

Aвтомобилът на Гергана Дойчинова съвсем е бил затрит от преследвания водач. Движейки се по бул. „ България”, тя се пробва да се престрои в дясна лента. Тогава я връхлита колата на лидера, който полицията опитвала да спре. По думите на пострадалата той се движел с над 100 км./ч.

Ударът сред колата на Гергана Дойчинова и тази на бягащия от органите на реда водач, бил в непосредствена непосредственост до оживена спирка на градския превоз. Тя си спомня, че при задържането на мъжа, имало най-малко 4-5 патрулни автомобила.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР