Екшън по Коледа е завършил с две блъснати коли и

...
Екшън по Коледа е завършил с две блъснати коли и
Коментари Харесай

Младеж без книжка потроши две коли и гаражна врата в Лясковец, избяга

Екшън по Коледа е приключил с две блъснати коли и смачкана гаражна врата в местността Черникова бара в Лясковец, свидетелстват фотоси в обществените мрежи.

Инцидентът станал към 2 ч. през нощта против Стефановден на ул. " Стойчо Куртев " в Лясковец. Младеж с ауди помел с мръсна газ паркираните коли и избягал от местопроизшествието. От мненията излиза наяве, че за благополучие няма потърпевши, а материалните вреди по смачканите Опел и Фолксваген Поло били дребни. 

Джигитът бил открит 2 часа по-късно.  Той е 18-годишен локален гражданин, който не има брошура. Според мненията във фейсбук групата " I see you КАТ област Велико Търново ", младежът е бил и пийнал по време на случая. Но защото е минало време, до момента в който го открият, не е тестван за алкохол с дрегер, споделиха източници от полицията.

Произшествието е обработено по административен ред. 
" Аз желая да попитам родителите на водача, който е на 18 година, за какво по дяволите сте дали колата? Оправдания, че не знаете, не вървят, тъй като не за първи път това ауди си пали гумите навръх тази улица ", разяснява в мрежата Даниел Спасов.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР