Екшън, план за бягство, нови разкрития и опасна мисия ще

...
Екшън, план за бягство, нови разкрития и опасна мисия ще
Коментари Харесай

Опасен план за спасение в новия епизод на „Пъзел: Похитени“

Екшън , проект за бягство, нови разкрития и рискова задача ще видят почитателите в новия епизод на спиращия дъха трилър . Ира ще извърши проекта на Тони, а дали ще бъде сполучлив, гледайте във
 Пъзел Похитени NOVA
След като Тони атакува Вал и провокира блъсканица, Зак и Боби разкриват, че заложниците им са се развързали. Вал пази Ади, само че главната виновност поема Тони. Страхът и разочарованието от измяната напълно превземат програмиста. За да ги държат под очи, наемниците завързват приятелите в хола. Какво ще се случи, гледайте в новия епизод на

Тони измисля нов проект за избавление. Програмистът предлага да заменят хапчетата на Зак с успокоителните на Ира. Младата актриса би трябвало сама да се оправи със комплицираната задача. Междувременно наемниците научават, че скоро идва подкреплението им за отваряне на сейфа.
 Пъзел Похитени NOVA-->
Ади предлага на Зак и Боби договорка, употребявайки въздействието на татко й, който е прокурор. Ира се пробва да изхвърли хапчетата в тоалетната, само че нещата излизат отвън надзор.

Как съблазнителката ще овладее обстановката, гледайте в новия епизод във. Нова порция изненадващи обрати и напрегнати екшън подиуми ще бъдат онлайн във всяка сряда в 16:00 ч.

Повече информация можете да намерите във.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР