Екшън, любов, откровения и битки ще бъдат в центъра на

...
Екшън, любов, откровения и битки ще бъдат в центъра на
Коментари Харесай

Адреналин и битки за бъдещето на МБАЛ „Св. Кирил“

Екшън, обич, откровения и борби ще бъдат в центъра на сюжета в новите епизоди на „ Откраднат живот: Критична точка “. Калин Генадиев ще бъде първият хирург със затруднено придвижване, който ще направи сполучлива интервенция с вертикализатор в МБАЛ „ Св. Кирил “.

Поводът ще го води при водещия на „ Здравей, България “ – Виктор Николаев, а диалогът ще се трансформира в признание против Фотев. Бизнесменът няма да остане апатичен и ще предприеме стъпки, които ще трансформират бъдещето на болничното заведение.Междувременно връзките на доктор Огнянова и доктор Марио Ковачев ще тръгнат в нова посока. Любовният триъгъник сред чаровнатa лекарка и братята обаче ще се бъде още веднъж комплициран от неразбирателство с Тони, който към момента таи очаквания.

 Откраднат живот NOVA
Тази седмица феновете ще видят и звездата на българския авто спорт – Димитър Илиев , който ще зареди с адреналин доцент Захариев и Албена. Необичайната „ терапия “ с високи скорости ще се опита да изкара анестезиоложката от най-дълбоките й страхове. Дали тя ще завърши сполучливо, феновете ще схванат в новите епизоди от вторник до петък в 20:00 ч. по NOVA.

Лекарският екип ще се събере за една от най-хубавите и дълго чакани вести – изписването на бебето на доктор Хинова и доцент Мазов. Малко по-късно доктор Генадиев ще одобри пациент, чийто родственик ще се окаже значим човек от предишното на Ина Фотева.
 Откраднат живот NOVA
Какви ще бъдат желанията на лекарите и какво ще предприеме Фотев? Кой е индивидът, който ще дойде в болничното заведение и по какъв начин ще повлияе на решенията на Ина? – феновете ще видят в идните епизоди на „ Откраднат живот: Критична точка “.

Повече вести ще откриете на и на формалната страница на, а всички епизоди можете да видите единствено в.           
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР