Екшън като на кино са гледали мездренчани днес около обед,

...
Екшън като на кино са гледали мездренчани днес около обед,
Коментари Харесай

Галин Гея забърка жесток екшън, в Мездра стана страшно за секунди

Екшън като на кино са гледали мездренчани през днешния ден към обед, написа BulNews.bg.

Малко преди 12 часа е бил похитен фирменият микробус на врачанската месарска компания „ Лалов и Вачев “. Шофьорът спрял пред търговски обект на ул. „ Средна гора “, оставил мотора да работи и влезнал вътре да остави поръчаните артикули с марка „ Майстор Цветко “.

В това време около фирмения бус минал локалният крими воин Галин Красенов Митов, прочут като Синеокия и Гея, скочил в кабината и потеглил с мръсна газ. Шофьорът обаче бързо схванал какво става и подал сигнал на тел. 112.

Полицията в железничарския град реагирала стремително и неотложно били проведени заградителни мероприятия. Скоро откраднатият бус бил локализиран и почнало гонене. Галин Гея направил опит да се измъкне, като се скрил сред два жилищни блока, само че аварирал и по този начин бил хванат.

42-годишният Галин Митов до неотдавна беше в пандиза, откъдето е излязъл на независимост преди към 2 месеца. През 2015 година той атакува на светофар в София служителка на куриерска компания и съумя да отмъкне от колата й към 15 000 лева

Тогава грабежът още веднъж беше бързо оголен и тъкмо поради него получи присъда и лежа зад решетките.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР