Екшън камерата GoPro Hero 12 Black се продава с отстъпка

...
Екшън камерата GoPro Hero 12 Black се продава с отстъпка
Коментари Харесай

Пакет GoPro Hero 12 Black с аксесоари е с отстъпка от $100 за Черен петък

Екшън камерата GoPro Hero 12 Black се продава с отстъпка от $100 като част от договорка за Черен петък. Продажбата е налична посредством Amazon, Adorama и даже от самия производител. Тази договорка е за пакет аксесоари, тъй че можете да получите калъф за носене, каишка, спомагателна батерия, стойка и други добавки в допълнение към камерата. Всичко казано, това понижава цената до $350 от $450.

Това е най-новата и най-хубавата екшън камера на компанията. Възхищавахме се на Hero 12 в нашия формален обзор, изтъквайки усъвършенствания живот на батерията спрямо Hero 11, защото разрешава 35 минути непрекъсната приложимост с едно зареждане. Не забравяйте, че тази договорка се доставя с спомагателна батерия, тъй че това са 70 минути, минус 30 секунди бъркане в отделението за батерията.

GoPro

GoPro HERO12 Black + пакет аксесоари

Тази договорка се доставя с калъф, каишка, спомагателна батерия и други

$350 в Amazon

Хареса ни и прибавянето на Bluetooth аудио поточно предаване, което работи даже с устройства като слушалките AirPods Pro на Apple. Това значи, че можете елементарно да носите слушалки, без да притегляте прекалено много внимание към себе си, до момента в който сте хазаин на спонтанен влог или коментар онлайн от някакъв тип. Забавянето е едвам видимо, в случай че въобще се вижда. Това функционално ви разрешава да контролирате GoPro отдалеко, с помощта на гласови команди. Отминаха дните, в които се постановяваше да отрязвате тези неуместни последни секунди от снимания материал, показващ по какъв начин тромаво вървите, с цел да изключите камерата.

Hero 12 Black може да се похвали с по-голям датчик за изображение, което разрешава на потребителите да опитват с разнообразни аспектни съотношения употребявайки едни и същи фрагменти, в допълнение към предлагането на режим 8:7 във всяка конфигурация. От друга страна, това е нещо като непретенциозно надграждане, тъй че доста от останалите индикатори остават същите като при GoPro Hero 11. Вашите фрагменти ще наподобяват малко по-чисти, само че няма да има разлика денем и нощта.

Все отново това е добра договорка за пълнофункционална екшън камера, която се доставя с всичко належащо освен да започнете, само че и да процъфтявате. Това е оферта с стеснен интервал от време, само че няма избрана последна дата, като компанията декларира, че „ ще продължи, до момента в който GoPro приключи програмата. “

Вашето управление за извършване на покупки в Черния петък: Вижте всички Следете Engadget за. Научете за In The Know. Чуйте от специалистите на Autoblog за най-хубавите и намерете да пазарувате от AOL, подбрани особено за вас.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР