Ексдепутатът шокира с неадекватното си поведение посетителите на варненска чалготека

...
Ексдепутатът шокира с неадекватното си поведение посетителите на варненска чалготека
Коментари Харесай

На черешата! Хванаха на калъп протежето на Андрей Цеков във ВиК холдинга Кирил Симеонов от ПП да шмърка с мъж в тоалетната

Ексдепутатът шокира с несъответстващото си държание посетителите на варненска чалготека в събота вечер

Друсан до козирката, нападателен, фрапантен в несвяст и с кръвясал взор, протежето на районния министър Андрей Цеков във ВиК холдинга Кирил Симеонов се затвори с мъж в тоалетната на варненска чалготека, сигнализираха наблюдателни гости, които ни изпратиха извънредни фотоси и видео от скандалната засечка. 

Въпреки, че беше пристигнал с жена си, Симеонов очевидно избира да се усамотява с представители на личния си пол в тъмни и тесни пространства, където да си търкат атрибутите един в различен.

Какво са правили двамата вътре можем единствено да гадаем, съдейки по белия прахуляк, с който беше омазан плота на кенефа. От предоставените ни фотоси излиза наяве, че партиецът от “Промяната ” и поддръжник на Андрей Цеков не шмърка нищо на ниска цена. Най-вероятно става дума за нашумелия в ъндърграунда опиат “кристал ”, или за мощно разредена примес от пико и фентанил, която дилърите пробват да пробутат за кокаин. 

Припомняме, че откакто не съумя да стане народен представител на последните избори, Симеонов беше намърдан в управлението на ВиК-Варна от министъра, оглавил Министерство на регионалното развитие.
Заедно с новите общински съветници и районни кметове от Политическа партия във Варна, ексдепутатът обръщал чаша след чаша алкохол, а шокирани гости даже щяли да отнесат кроше в лицето, сблъсквайки се със мощно несъответстващия Симеонов на влизане в мъжката тоалетна.

В компанията на Киро Брадъра (бел.ред.: по този начин Симеонов е прочут след присъединяване си във Вип Брадър) във варненската чалготека е бил и Николай Желязков, който завоюва изборите за областен кмет на “Приморски ”. От няколко месеца същият заемаше поста заместник-председател и член на Съвета на шефовете на Държавната консолидационна компания (ДКК). В нощното заведение с някогашния народен представител са се забавлявали и двама общински съветници на Варна от ППДБ - София Колева и Мартин Димитров. И двамата са никому незнайни, само че явно обичат шумните чалга купони и алкохола.

Най-скандално от всички обаче е било държанието на Киро Брадъра, който даже и в наличието на жена си прекосявал всевъзможни граници, отдавайки се на мъже, сигнализират читателите ни и питат по този начин ли би трябвало да се държат управниците в страната.

Автор: Crimesbg.com

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР