Екранните протектори често могат да са малко досадни, но все

...
Екранните протектори често могат да са малко досадни, но все
Коментари Харесай

Pixel 8 и Pixel 8 Pro могат автоматично да увеличават чувствителността си при докосване, когато се използва защитно стъкло

Екранните протектори постоянно могат да са малко досадни, само че въпреки всичко са превъзходен метод да отбраните устройството си. Телефоните Гугъл Pixel от известно време имат специфичен режим, който усилва чувствителността на досег при потребление на защитно стъкло, а серията Pixel 8 може да задейства тази алтернатива автоматизирано.

На телефоните Pixel „ Режим на скрийнсейвър “ се намира в раздел „ Настройки “> „ Дисплей “ и описанието е доста малко: “Увеличете чувствителността при досег и подобрете работата си, когато употребявате протектор за екрана “.

Въпреки че резултатите постоянно са незабележими, най-големият проблем с тази функционалност е да запомните, че би трябвало да я включите. Но в серията Pixel 8 режимът за екрана може да се включи автоматизирано, когато откри, че върху екрана е сложено защитно стъкло.

Наскоро някои консуматори са забелязали, че техните устройства Pixel 8 извеждат уведомление за включване или изключване на функционалността при слагане или унищожаване на защитното стъкло. Тази функционалност беше видяна за първи път през октомври, само че стана необятно публикувана едвам неотдавна.

Функцията несъмнено е налице, само че наподобява не сработва толкоз постоянно. Тя едвам неотдавна стана необятно налична и за всеки случай е доста комфортна и наподобява много потребна.

Както показва Android Police, Гугъл назовава тази функционалност „ детектор за отбрана на екрана “, което е ужасно, само че към този момент е извънредна за серията Pixel 8. Функцията сега не е налична на по-старите телефони Pixel.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР