Екранната половинка на Деси Стоянова от Преди обед - Петър

...
Екранната половинка на Деси Стоянова от Преди обед - Петър
Коментари Харесай

От Преди обед за смъртта на мъжа на Деси Стоянова: Обичаме я, до нея сме в този труден момент и я чакаме да се върне

Екранната половинка на Деси Стоянова от " Преди обед " - Петър Дочев, с горест на очите приказва за гибелта на брачна половинка на водещата. И напълно естествено тя не се появи е ефира на bTV.

Припомняме, че брачният партньор на Стоянова - журналистът Велислав Русев, умря ненадейно. Затова тя не се появи през вчерашния ден в ефир, само че едвам тази заран от екипа на предаването оповестиха публично тъжната новина. 

" Днес Деси Стоянова няма бъде с нас. Тя загуби обичания си човек, брачна половинка си - уважаваният публицист Велислав Русев. Семейството моли за схващане и време, което да им разреши да бъдат дружно в скръбта и превъзмогването на тази голяма персонална загуба. Ние, екипът на " Преди обед ", я обичаме, до нея сме в този сложен миг и я чакаме да се върне ", бяха думите на Петър Дочев. 

На нейното място в днешния епизод виждаме актрисата Поли Недкова, която ще бъде опора на Дочев, който е от напълно скоро водещ на " Преди обед "   и към момента няма задоволително насъбран опит, че да се оправи самичък с воденето нацяло предаване. Затова е помолил близката си колежка Поли Недкова за помощ, с цел да не носи тежкия товар нацяло предаване. 

Не излиза наяве по кое време ще се върне на екран Деси Стоянова, само че екипът не я притиска и ще й даде времето, от което има потребност, с цел да преодолее този тежък миг.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТАПромоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР