Екраните осигуряват множество предимства в комфорта и безопасносттаAudi e-tron e

...
Екраните осигуряват множество предимства в комфорта и безопасносттаAudi e-tron e
Коментари Харесай

Audi вгради OLED огледала в прототипа e-tron

Екраните обезпечават голям брой преимущества в комфорта и сигурността

Audi e-tron e оборудван с най-съвременни технологии, включително виртуални огледала

Концептуален електрически автомобил на Audi, показан от компанията във тип на първообраз e-tron, се отличава с атрактивно изобретение – виртуални външни огледала от OLED панели, наред с други върхови технологии.

Според разработчика, виртуалните огледала обезпечават голям брой на практика преимущества във връзка с комфорт и сигурност. Техният дизайн включва дребни камери, обликът от които се обработва цифрово, преди да се покаже висококонтрастни 7-инчови OLED екрани, вградени в интериора на колата.

7-инчовите OLED екрани са вградени в интериора на Audi e-tron

Водачът може да настрои изображението в необятни граници благодарение на сензорен екран – по този начин да вземем за пример, да избере зрително поле и мащаб. Предвидени са три режима за разнообразни обстановки: придвижване по автомагистрала, завой и паркиране.

Като цяло, колата е оборудвана с най-съвременни технологии – от екраните на предното табло до висококачествената аудио система Bang & Olufsen Premium, която включва 16 представителя и усилвател с мощ 705 вата.

Audi e-tron е петместен електрически автомобил с нараснал комфорт за пасажерите

Електрическата кола с междуосие 2928 мм има пет места за лидера и пасажерите. Липсата на централен тунел – прочут детайл от интериора на ДВГ колите – покачва комфорта за пасажерите откъм гърба.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР