Екологичните приключения във Велико Търново и Русе бяха изключително вдъхновяващи.

...
Екологичните приключения във Велико Търново и Русе бяха изключително вдъхновяващи.
Коментари Харесай

Велико Търново и Русе станаха сцена на невероятни екологични приключения

Екологичните завършения във Велико Търново и Русе бяха извънредно вдъхновяващи. Децата и техните родители се потопиха във веселбата, участваха интензивно в екологични действия и извлякоха уроци за смисъла на опазването на природата.

Едни от най-красивите български градове Велико Търново и Русе станаха сцена на невероятни екологични завършения! Неповторим опит, който сплоти естествената хубост с културното завещание на тези градове, допринасяйки към разширението на знанията за опазването на околната среда. 

 

 Еко Партнърс

Паркът във Велико Търново стана сцена за осъществяване на зелената идея на турнето. Едно от най-занимателните провокации беше обезпечено от: Децата, които взеха присъединяване в акцията, получиха неповторимата опция да научат какво значи преработването и какви са изгодите от него, като персонално се включиха в демонстрацията на процеса по преработване на пластмасови капачки. Това им оказа помощ да схванат значимостта за вярната обработка на отпадъците, и по какъв начин сами могат да допринесат за опазването на околната среда.

 

 Музейко

В Русе, притегли вниманието на децата с забавна шатра, където те научиха любопитна информация. Децата схванаха по какъв начин силата от течащата вода може да се употребява за произвеждане на електрическа сила и по какъв начин можем да съхраняваме значимата топлинна сила. Научиха дали звуците са форма на сила и по какъв начин могат да бъдат употребявани. Демонстрациите за битката с пожарите и вярното гасене, както и обясненията за водния кръговрат и образуването на дъждовни облаци въодушевиха децата да организират свои лични опити и да основат забавни неща от хартия. В резултат децата сътвориха свои персонални талисмани от хартия, които ги  извършиха с усмивки и обогатени познания.

 

 La Roche-Posay Bulgaria

С доста разнородни игри, помогнаха на дребните участници да осъзнаят смисъла на грижа за кожата, изключително в случай че тя е склонна към атопия и сърбеж. Разбраха, че е извънредно значимо да поддържаме здравословната функционалност на кожата, изключително в случай че тя е сензитивна и податлива към раздразнения.

Децата получиха потребни познания за това, кои материали би трябвало да заобикаляме да изхвърляме в природата, защото те са нездравословни за екосистемата. Така, посредством разбирането на връзката сред грижата за кожата и опазването на околната среда, те получиха скъпи уроци за виновното държание и уравновесен метод на живот.

 

 TEDI

В уютната шатра на, малчуганите имаха занимателен другар и ментор в света на игрите и потребните изкушения. Заедно с красивото мече TEDI, те се потопиха в разнородни настолни и спортни занимания, като в същото време усвояваха информация за удобните сокове, мусове и зърнени закуски. В този трогателен урок, децата откриха вкусни други възможности без консерванти и нездравословни съставки, изпълнени с потребни фибри и без непотребна захар. Обогатени с нови познания и въодушевени от радостните мигове, малчуганите напуснаха шатрата с награди от игрите - свежи сокчета, ярки раници, занимателни ключодържатели, стилни бандани и занимателни кутии за изненади.
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР