Екокът с велоалея откри кметът на район „Тракия“ Костадин Димитров

...
Екокът с велоалея откри кметът на район „Тракия“ Костадин Димитров
Коментари Харесай

Екокът с велоалея за малчуганите в „Тракия” СНИМКИ

Екокът с велоалея откри кметът на регион „ Тракия “ Костадин Димитров в детска градина „ Д-р Едгар Бороу “.

Преди лентата на новата облага да бъде прерязана, възпитаниците на детското заведение зарадваха своите посетители с богата стратегия. Във физкултурния салон те демонстрираха умения и гений с осъществяването на танци, песни и стихове и заслужиха бурните овации на публиката.

Детска градина „ доктор Едгар Бороу” е единствената в община Пловдив, препоръчана за финансиране в границите на Националната акция „ За чиста околна среда-2017 година ", акцентира шефът й Доротея Боева.

Велоалеята в детското заведение е по план „ Чудесата на естествения свят “. Той е осъществен и финансиран от Предприятието за ръководство на дейностите по запазване на околната среда –(ПУДООС) и Министерството на околната среда и водите в границите на Националната акция „ За чиста околна среда-2017 година “ на тематика „ Обичам природата - и аз вземам участие! “.

Проектът е измежду 122-та утвърдени от постъпилите за разглеждане общо 517 оферти на детски градини.

тагове детска градина „ Д-р Едгар Бороу “ екокът велоалея тракия  Екокът с велоалея за малчуганите в „ Тракия ” СНИМКИ  Екокът с велоалея за малчуганите в „ Тракия ” СНИМКИ  Екокът с велоалея за малчуганите в „ Тракия ” СНИМКИ  Екокът с велоалея за малчуганите в „ Тракия ” СНИМКИ  Екокът с велоалея за малчуганите в „ Тракия ” СНИМКИ  Екокът с велоалея за малчуганите в „ Тракия ” СНИМКИ
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР