Екобулпак“ АД чрез едноличната си дъщерна фирма Сорт Комерс“ взе

...
Екобулпак“ АД чрез едноличната си дъщерна фирма Сорт Комерс“ взе
Коментари Харесай

Договорът за сепарирането на отпадъци в Ямболско - 15 млн. лв.

„ Екобулпак “ АД посредством едноличната си дъщерна компания „ Сорт Комерс “ взе за 5 години сепарирането на боклуци в Ямболско. На сметището се събират отпадъците от общините Ямбол, Сливен, Стралджа, Тунджа и Нова Загора.
Договорът, подписан с община Ямбол, е на стойност 15 млн. лева с Данък добавена стойност.
 Община Девня започва план за рекултивация на хранилище за твърди битови боклуци Община Девня започва план за рекултивация на хранилище за твърди битови боклуци
На 23 декември 2020 година от 13:00 ч. в залата на Община Девня, ще се организира публична церемония  по разкриване на обекта в Община Де...
Ангажимент на сдружението е авансово отнасяне на смесени битови боклуци и подбиране на разделно събрани рециклируеми боклуци, което включва тяхното сепариране, преработване, превозване и оползотворяване. Ще се гони задачата най-малко 25% боклуци, пригодни за следващо преработване и оползотворяване от постъпващото на „ вход “ общо тегловно количество смесени битови боклуци, доставено от район Ямбол.
Сепарираните боклуци остават благосъстоятелност на сдружението. Негодните за преработване и оползотворяване остатъчни боклуци ще се теглят и транспортират до клетката за депониране на неопасни боклуци, която се намира в местността „ Гол хълм “, землище на село Хаджидимитрово, община „ Тунджа ”.
Единствен претендент да извърши поръчката е била дъщерната компания на „ Екобулпак “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР