Екобомба цъка в Берковица броени дни преди празника на града,

...
Екобомба цъка в Берковица броени дни преди празника на града,
Коментари Харесай

Берковица потъна в боклуци, докато кметът Доцов се стяга за избори /снимки/

Екобомба цъка в Берковица броени дни преди празника на града, оплакват се поданици на обитаемото място, които към този момент не устоят на купищата отпадъци и вонята, която се разнася от тях, научи организация BulNews. Положението в градчето е станало повече от сериозно, а по думите на жителите кметът Милчо Доцов нехае за казуса. Той изобщо не обръща внимание на обстоятелството, че отпадъците не са извозвани от много време.
Адекватна реакция от локалния отличник на воплите на хората, че ще тръгнат болести и заболявания от гниещите по улиците отпадъци няма. Неглижирането на казуса принудило жителите да стартират акция в обществените мрежи и да алармират в медиите за безотговорното държание на Доцов и локалната компания по сметоизвозване, която въобще не си гледала работата.
„ В цяла Берковица е по този начин. Какво вършиме, кмете? Чакате 14 септември ли? “, питат хората и допълват, че градоначалникът се сеща за чистотата единствено когато наближат избори.
„ Гледка и половина, а не ми се мисли за аромата... Берковските художници могат да го увековечат в творбите си за поколенията. Лесно е да се рисуват хубости, ей тази воня да нарисуват и да я закачат в общината!!! А в общината с изключение на да списват ПР постове на страницата си, да вземат да се самосезират, в случай че въобще се имат за такава, тъй като за мен сходно безхаберие би било възможно единствено за махала, без никакво ръководство!!! “, написа възмутено младо момиче от града.
Напрежението измежду хората минава всевъзможни граници и те към този момент се провеждат в обществените мрежи да съберат боклука от улиците си и да го изсипят пред вратата на кмета. Следващата стъпка, която към този момент съществено се дискутира във виртуалното пространство, са протестни дейности, които няма да спрат до момента в който не бъде решен казусът.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР