Екоактивисти в Русе ще предоставят на министъра на околната среда

...
Екоактивисти в Русе ще предоставят на министъра на околната среда
Коментари Харесай

Екоактивисти и РИОСВ обсъдиха проблемите на въздуха в Русе

Екоактивисти в Русе ще дават на министъра на околната среда и водите лист с техника за в допълнение съоръжение на съществуващата измервателна инсталация в Регионалната екоинспекция

Те имат уверението, че ще се намерят средства за обезпечаване на нужните уреди за надзор и мониторинг на качеството на въздуха в Русе.

Новият шеф инж. Цонка Христова и екипът на Регионалната ревизия по околната среда и водите се срещна с представители на еко организациите, с цел да обсъдят проблемите със замърсяването на въздуха в Русе, съобщи.

Това, по което към този момент е почнало да се работи, са инспекции на всички възможни замърсители на въздуха в Русе. От срещата е станало ясно, че лаборатория, която би трябвало да е разполагаем на Регионална инспекция за опазване на околната среда е под ръководство на Изпълнителната организация по околна среда.

Екоактивистите имат уверението на Министерството, че ще се намерят пари за дооборудването, от което се нуждае Регионална инспекция за опазване на околната среда в Русе.

Припомняме, че при посещаване в Русе, министърът на околната среда и водите Борислав Сандов разгласи, че се работи по въвеждането на нова методика за инспекции в промишлените производства.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР