EKO България отвори нова бензиностанция в столицата – на Искърско

...
EKO България отвори нова бензиностанция в столицата – на Искърско
Коментари Харесай

EKO България отваря нова бензиностанция в София

EKO България отвори нова бензиностанция в столицата – на Искърско шосе, бул. „ Асен Йорданов “ 4. Обектът е 92-рият от веригата, която компанията ръководи в България и предлага цялостната гама обичайни и премиум горива на марката EKO, както и всичките разновидности на масла EKO MEGATRON. За прелестно прекарване и повече комфорт на клиентите са разполагаем минимаркет, кафе зона с освежителни питиета и топли закуски, комфортен паркинг.

Новата бензиностанция на веригата е построена с актуализирана идея и съвременна визия, които EKO ползва през последните години за всички свои обекти в страните, където е показана. На събитието във връзка формалното разкриване на бензиностанцията участваха Изпълнителният шеф на EKO България, господин Андреас Триантопулос, публични посетители, както и най-хубавият български пистов мотоциклетист, дипломат на EKO България, Мартин Чой.

„ Събитието през днешния ден е повече от едно разкриване на нова бензиностанция. Това е един доста значим миг от историята на нашата компания, в който предишното среща бъдещето. Миналото е 20-тата годишнина от наличието на нашата компания в България, а бъдещето е нашият хладнокръвен ангажимент към страната и първата крачка в реализацията на смелата ни тактика за напредък. 



Нашият нов обект тук през днешния ден е първият от многото, които ще открием в осъществяване на нашия проект за разширение на мрежата. Но прибавянето на нови бензиностанции е единствено една част от тази тактика. Започнахме с обновяването на съществуващата ни мрежа първо извън, а в този момент е ред и на вътрешното модернизиране. В ход е и нашата нова платформа за преданост, планираме нови артикули и услуги, като ForeFuel, които ще преобразят метода, по който обслужваме нашите клиенти. “ – показа господин Андреас Триантопулос, Изпълнителен шеф на EKOБългария.

Бензиностанцията, която отваря порти през днешния ден е работно място за 9 чиновници и самобитен новогодишен подарък от EKO България за жителите и гостите на София.

(в материала има продуктово позициониране)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР