Eкипите от Формула 1, служителите на ФИА и Либърти Медия

...
Eкипите от Формула 1, служителите на ФИА и Либърти Медия
Коментари Харесай

Сериозни ограничения за облеклото на жени и мъже на Гран при на Саудитска Арабия

Eкипите от Формула 1, чиновниците на ФИА и Либърти Медия и представителите на медиите, отразяващи Гран при на Саудитска Арабия от пистата Джеда би трябвало да вземат поради условията на уредниците във връзка с облеклото. Всички са получили инструкции месец и половина преди конкуренцията, която е планувана за 5 декември, написа испанският вестник Марка. Това ще е първи старт от Формула 1 в Саудитска Арабия.

Особено строги са рестриктивните мерки за дамите. На тях им е неразрешено да употребяват ослепителен грим, да носят прозиращи облекла, поли или панталони над коляното, облекла без тил или рокли с презрамки, както и тесни облекла

За мъжете не са позволени къси панталони (включително такива, които не са напълно къси, а са над коляното), потници и тесни облекла. Температурите в Саудитска Арабия през декември по принцип са над 30 градуса.

В условията се показва също по този начин, че е желателно хората да се въздържат от фриволни жестове. Указва се още да се внимава с израженията на лицето, с цел да не бъде сметната някоя физиономия за неуместна.

Първият F1 старт в Саудитска Арабия е необятно рекламиран. Преди броени дни локалната автомобилна и мотоциклетна федерация (Saudi Automobile and Motorcycle Federation – SAMF) разгласи, че пуска в продажба General admission билети – за площите, където няма трибуни. Първоначално бяха пуснати 40% от билетите, защото имаше ограничавания поради COVID-19. Сега обаче уредниците могат да употребяват 100% от потенциала на пистата, защото министерството на опазването на здравето разхлаби ограниченията.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР