Екипите на Спешна помощ продължават работа на мястото на инцидента.

...
Екипите на Спешна помощ продължават работа на мястото на инцидента.
Коментари Харесай

Пет жени и един мъж са загиналите в автобуса на ”Тракия”

Екипите на Спешна помощ не престават работа на мястото на случая.

Над 20 души са потърпевши, измежду които и дете. Те са превозени в няколко столични лечебни заведения. Състоянието на някои от ранените обаче е доста тежко.

"Автобусът, който е преобърнат, към този момент е вдигнат. За страдание труповете на място са шест - на пет дами и един мъж ", добави доктор Гелев.

От УМБАЛ "Св. Анна " оповестиха, че досега при тях са признати 12 от потърпевшите при случая. Те са със съществени фрактури и порезни рани. Трима души обаче са в доста тежко шоково положение.

Директорът на "Пирогов " проф. Асен Балтов заяви, че при тях са докарани две дами, дете и един мъж, който е с черепно-мозъчна контузия. Пострадалото дете е в общо приемливо положение, сподели проф. Балтов и добави, че са освободени 10 операционни зали.

Три дами пък са признати във Военномедицинска академия. Все още няма информация за положението им.

Сигналът за злополуката , която стана при разклона за Вакарел, бе подаден към 11.25 часа. Изпълнителният шеф на компания "Юнион Ивкони " Георги Атанасов съобщи пред Дир.бг, че рейсът се е преобърнал след удар с лек автомобил с плевенска регистрация, ръководен от жена.

По думите на Атанасов, рейсът е пътувал от Бургас за София, като водачът е седнал зад кормилото в Сливен. Преди да се яви на работа през днешния ден, лидерът, който е на 33 години, е почивал три дни .
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР