Екипите, които проверяват пътниците в градския транспорт на София за

...
Екипите, които проверяват пътниците в градския транспорт на София за
Коментари Харесай

Двойно повече екипи проверяват за маски в столичния транспорт

Екипите, които ревизират пасажерите в градския превоз на София за носене на маски, са удвоени като в тях към този момент с изключение на общинска полиция вземат участие и представители на Столична дирекция на вътрешните работи. Това разгласи пред телевизия " Нова нюз " кметът на града Йорданка Фандъкова.

Посочи, че за последния месец са издадени над 200 акта на извършители, само че призна, че това не е доста като дял от общия брой пасажери.

По нейни данни към 30% от жителите на града са имунизирани. В отговор на въпрос за това по какъв начин ще продължи образованието на учениците в София тя се оплака, че има сложен достъп до разискванията и решенията за ограниченията в учебните заведения и детските градини, свързани с пандемията. Определи дейностите на ръководещите като " две стъпки напред и една обратно ". Посочи, че при ръководството на ГЕРБ е взела участие интензивно в работата на националния действен щаб.

" Това е липса на опит. Когато има рецесия, би трябвало да има сериозен екип, който да включва освен експерти и специалисти, само че и институциите ", акцентира тя.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР