Eкипи, в които ще участват представители от общинските структури и

...
Eкипи, в които ще участват представители от общинските структури и
Коментари Харесай

Общински и полицейски служители засилват контрола по спазване на Наредбите на Общински съвет Пловдив

Eкипи, в които ще вземат участие представители от общинските структури и районните кметства, взаимно с полицейските служби, ще наблюдават за нарушавания на наредбите на нормативните актове на територията на Община Пловдив.

Това стана ясно след извършена работна среща, инициирана от заместник-кмета по публичен ред и сигурност Йордан Ставрев.

Основната тематика на срещата беше съгласуваност на дейностите и взаимоотношение при осъществяване на инспекции и сигнали от страна на всички институции за реализиране на оптимално положителни резултати.

На срещата участваха шефът на ОД на Министерство на вътрешните работи Пловдив – ст. комисар Димитър Балев, заместник-директорът на ОД на Министерство на вътрешните работи Пловдив – комисар Васил Костадинов, шеф отдел Охранителна полиция при ОД на Министерство на вътрешните работи Пловдив – комисар Костадин Костов, шеф отдел Икономическа полиция-Пловдив – комисар Славчо Алексиев, началниците на районните ръководства, всички районни кметове, шефът на Пловдивски общински инспекторат, началникът на Сектор Общинска полиция Пловдив, шефът на Оперативна програма „ Общинска защита “ и други

Подобна среща беше извършена и с представители на държавните институции на локално равнище, измежду които Регионална инспекция за опазване на околната среда, Басейнова дирекция, Агенцията по храните, с цел да се усъвършенства координацията и предварителната защита против нарушаванията на територията на града.

Усилията на взаимната работа на общинските и полицейските чиновници ще бъдат ориентирани към реализиране на по-добри резултати във връзка с обезпечаване на публичния ред, сигурността и спокойствието на жителите и гостите на град Пловдив.

Община Пловдив приканва гражданитеда са дейни, да подават сигнали при видяни от тях нарушавания и да вземат участие в опазването на града, с цел да се реагира бързо и навреме и да се реализират оптимално положителни резултати.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР