Екипи от сектор „Криминална полиция“ при РУ - Пазарджик са

...
Екипи от сектор „Криминална полиция“ при РУ - Пазарджик са
Коментари Харесай

Спипаха двама наркодилъри в Пазарджишко

Екипи от бранш „ Криминална полиция “ при районно управление (на МВР) - Пазарджик са задържали 41-годишен мъж от пазарджишкото село Главиница за разпространяване на опиати, оповестиха от ОДМВР - Пазарджик.

В хода на извършената полицейска акция е открито, че мъжът е дилър на опиати за региона на регионалния град и прилежащите обитаеми места. В къщата населявана от него били открити 26 пликчета-тип спейсбек, съдържащи амфетамин с общо тегло от близо 78 грама. Мъжът, който досега не е бил престъпно проявен, е арестуван в ареста на районно управление (на МВР) - Пазарджик за период от 24 часа, а откритият опиат е конфискуван. Разследването продължава под наблюдението на прокуратурата в Пазарджик.

Закопчаха наркодилър в София

В околност край Ракитово чиновници от локалния полицейски сектор спрели за инспекция лек автомобил „ Мерцедес “ с лидер 19-годишен мъж от родопския град. По време на инспекцията униформените открили, че возещият се до него мъж на 22 години от същия град държи в себе си две полиетиленови пликчета със суха зелена листна маса. Последвал полеви наркотест, който реагирал позитивно на марихуана. Пътникът е арестуван в ареста, а по отношение на него е формирано бързо произвеждане.

Продължават дейните дейности на полицейските органи в региона по противопоставяне на притежаването и разпространяването на опиати.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР