Екипи от професионални мениджъри управляват компаниите, които са част от

...
Екипи от професионални мениджъри управляват компаниите, които са част от
Коментари Харесай

Много близък партньор на загиналия собственик на bTV пое бизнеса

 Екипи от професионални мениджъри ръководят фирмите, които са част от PPF Group и ще продължат да го вършат под управлението на Ладислав Бартоничек, оповестиха от PPF. В групата влизат и собственикът на bTV Media Group – съдебномедицинска експертиза, и телеком операторът Telenor.

Компанията декларира, че загубата на нейния създател няма да се отрази на оперативното действие на PPF Group и че има построена детайлна система, посредством която ръководи плановете си. Тя ще продължи да реализира своите капиталови проекти и визията, дефинирана от Петр Келнер и неговия екип.

Обхватът на PPF Group се простира от Европа до Северна Америка и цяла Азия. Групата има активи на стойност 44 милиарда евро и ръководи 98 000 чиновници в международен мащаб (към 30 юни 2020 г.). PPF работи в 25 страни.

Ладислав Бартоничек, който е миноритарен притежател и акционер в PPF Group NV с 0,535% дял, е дружно с Келнер от 1991 година Ако починалият милиардер се е занимавал в последните години със стратегическите планове на компанията, то Бартоничек действително е управлявал оперативно целия бизнес.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР