Екипи от бактерии в червата помагат в борбата с болестите,

...
Екипи от бактерии в червата помагат в борбата с болестите,
Коментари Харесай

Чревните насекоми се обединяват, за да се борят с болестите, като ядат обяда на нахлуващите бактерии

Екипи от бактерии в червата оказват помощ в битката с заболяванията, като ядат храната, нужна на нахлуващите патогени, с цел да процъфтяват, съгласно проучване, което акцентира изгодите за здравето от развъждането на хора богата храносмилателна екология.

Широкообхватният вкус на чревните инсекти има вторичното влияние на гладуващи входящи микроби, които предизвикват инфекции като салмонела и пневмония, се споделя в публикацията, оповестена в Science в четвъртък.

Констатациите подтикват възходящите проучвателен старания за възстановяване на човешката устойчивост към бактерии, които се вкарват посредством ястие и пиянство, само че могат да причинят заболяване другаде в тялото. Те оферират вероятността за преобразяване на чревния тракт в по-враждебен към рисковите нови участници посредством диетични промени и специфични добавки от потребни инсекти.

Тази област става все по-важна, защото повишаването на антибиотичната устойчивост провокира търсене на различни способи за лекуване и предотвр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР