Екипи на турската жандармерия, които охраняват района на турско-българската граница,

...
Екипи на турската жандармерия, които охраняват района на турско-българската граница,
Коментари Харесай

Заловиха голяма група мигранти в Къркларели при опит да влязат в България

Екипи на турската жандармерия, които охраняват региона на турско-българската граница, са осуетили опит на група от 55 мигранти да преминат незаконно към България.
Всичко по тематиката: Мигрантска рецесия 569
По сигнал, че в някои селища в окръг Къркларели на границата с България е видяно придвижване на незаконни мигранти, екипите са подхванали акция в пограничния регион, оповестява Българска телеграфна агенция. 

Група мигранти се укривали край селището Чаглайък, община Кофчаз, от което има директен път към турско-българската граница. Там те изчаквали подобаващ миг, с цел да се трансферират по незаконни пътища в България. 

По информация на организация ДХА всички в групата били мъже, като част от тях били без паспорти, а друга - с нередовни документи.

Групата е била отведена в Дирекцията по сигурността в Къркларели, където е открита националността им - болшинството били от Пакистан и Афганистан, само че е имало и такива от Алжир, Палестина, Сирия и Тунис.

След привършване на полицейските формалности мигрантите са били предадени в мигрантския център в Пехливанкьой, с цел да бъдат върнати назад.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР