Екипи на Районното управление във Велинград под наблюдението на Окръжната

...
Екипи на Районното управление във Велинград под наблюдението на Окръжната
Коментари Харесай

Тежко престъпление потресе Велинград, семейство е намерено мъртво

 Екипи на Районното ръководство във Велинград под наблюдението на Окръжната прокуратура в Пазарджик проверяват тежко закононарушение в курорта, при което починаха членове на велинградско семейство. Сигнал за случая бил подаден тази заран малко преди 10.00ч. от близки на фамилията.

Те съобщили за сериозна кавга и крясъци идващи от прилежащия апартамент, в който живеели тримата техни родственици. Пристигайки на мястото полицейските екипи открили, че в жилището са безжизнените трупове на 68-годишен мъж, неговата 58-годишна брачна половинка и 23-годишният им наследник. Екип на " Спешна помощ “ установил гибелта на всички от фамилията.

Мястото неотложно е отцепено, като е осъществен оглед от дежурна група от РУ-Велинград, с присъединяване на специалисти от бранш " Научно-техническа лаборатория “ при ОДМВР-Пазарджик и правосъден доктор. Труповете са превозени до отделението по правосъдна медицина при МБАЛ-Пазарджик за аутопсия. Работата по изясняване на случилото се продължава от образувания екип под наблюдението на прокуратурата в регионалния град.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР