Екипи на пожарната продължават да дежурят в завода за преработка

...
Екипи на пожарната продължават да дежурят в завода за преработка
Коментари Харесай

След пожара във Войводиново: Огнеборци продължават да дежурят в цеха за месо

Екипи на пожарната не престават да дежурят в завода за преправка на месо в пловдивското село Войводиново, където нощес избухна огромен пожар. Огнената буря изпепели 8000 квадратни метра от предприятието. Пострадали хора няма.

Войводиново, Марица

Ситуацията все още е спокойна, пожарът е локализиран, само че вътре не престават да горят обособени огнища. Пожарникарите продължава да дежурят и в този миг. Все още не е ясно по кое време пламъците ще бъдат потушени изцяло. Току-що на място дойде и шефът на пожарната в Пловдив.
Георги Мангараков - шеф на РД ПБЗН-Пловдив: Оставих 4 противопожарни автомобила на дежурство, които да охраняват постройките. В момента се доизгасяват местни огнища, които са подбудени от наличната лой и други артикули в цеха. След като бъдат потушени пламъците с сътрудниците от полицията ще влезем и ще разгледаме детайлно всяка част от самата повърхност.
Пожарът избухна малко преди 18:30 часа нощес. На място дойдоха над 15 пожарни екипа, наложи се даже да дойдат и екипи от прилежащи общини, защото в региона на пожара електрозахранването беше изключено и помпите вътре не работеха. Според първичните данни, пламъците са тръгнали от помощение за преправка и пакетаж на месото, което се намира зад административната постройка. Тя не е потърпевша от пожара. Огнената буря се развихри след работно време, когато вътре не е имало хора.

Очакват се по-късно и данните от мобилната лаборатория на екоинспекцията за качеството на въздуха. Днес служители на реда и пожарникари ще създадат оглед вътре и едвам тогава може да се каже какви са аргументите за огъня. Към този миг няма данни той да е тенденциозен.
 Локализираха пожара в цеха за месо в с. Войводиново Локализираха пожара в цеха за месо в с. Войводиново
Локализиран е пожарът в цеха за преправка на месо край Войводинов, който избухна по-рано довечера. Противопожарните екипи ще дежурят през цялата само че...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР