Екипи на МВР влязоха в сградата на БФС в столичния

...
Екипи на МВР влязоха в сградата на БФС в столичния
Коментари Харесай

МВР влезе на акция в БФС

Екипи на Министерство на вътрешните работи влязоха в постройката на БФС в столичния квартал " Бояна ".

Акцията на полицията е в резултат на следствие за това по какъв начин БФС харчи пари - има съмнения за злоупотреби, свързани с наемане на спортните бази, оповестяват от БНР.

Това е втора сходна акция в базата на БФС в Бояна за малко повече от месец, като на 15 октомври към 30 чиновници на ГДБОП прекараха към два часа в постройката, с цел да изземат документи от там.
 БГНЕС
Това се случи по-малко от час откакто дългогодишният президент на БФС Борислав Михайлов подаде оставка, откакто бе свикан да го стори от премиера Бойко Борисов. Тогава бе претърсен и остарелият офис на БФС на улица " Цар Иван Асен II " в центъра на града.

В следствие стана ясно, че акцията е била обвързвана с следствие за операция на изхода на мачове от българското състезание от страна на родни съдии, като това докара до оставката на ръководителя на Съдийската комисия към БФС Йордан Сталев.-->

от централата на БФС беше планувана конференция през днешния ден в 15:00 часа, като към момента не се знае дали тя ще се организира при по този начин стеклите се условия.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР