Екипи на МВР влязоха в сградата на БФС в столичния

...
Екипи на МВР влязоха в сградата на БФС в столичния
Коментари Харесай

Полиция влезе в сградата на Българския футболен съюз

Екипи на Министерство на вътрешните работи влязоха в постройката на БФС в столичния квартал " Бояна ". По първична информация следствието е обвързвано с съмнения за злоупотреби, свързани с наемане на подготвителни и спортни бази. В региона има засилено полицейско наличие, съобщава БНТ.

``
реклама

Това е втора сходна акция в базата на БФС в Бояна за малко повече от месец, като на 15 октомври към 30 чиновници на ГДБОП прекараха към два часа в постройката, с цел да изземат документи от там. Това се случи по-малко от час, откакто дългогодишният президент на БФС Борислав Михайлов подаде оставка, свикан да го стори от премиера Бойко Борисов. Тогава бе претърсен и остарелият офис на БФС на улица " Цар Иван Асен II " в центъра на града. Впоследствие стана ясно, че акцията е била обвързвана с следствие за операция на изхода на мачове от българското състезание от страна на родни съдии, като това докара до оставката на ръководителя на Съдийската комисия към БФС Йордан Сталев.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> -->
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР