Екипи на комисията за противодействие на корупцията и конфликт на

...
Екипи на комисията за противодействие на корупцията и конфликт на
Коментари Харесай

Само в Struma.com! КПКОНПИ щурмува община Якоруда! 2 буса с документи иззети от сградата, разследват работата на общинския кмет Н. Кафелов

Екипи на комисията за противопоставяне на корупцията и спор на ползи / КПКОНПИ/ влезе изненадващо в община Якоруда. Вчера след часове работа спецовете на комисията иззеха купища документи от общинската постройка, които натовариха в 2 буса. Разследват работата на общинското управление и най-много общинския кмет Нуредин Кафелов.

Ревизират се методите, по които са провеждани публичните поръчки, ревизират и сигнали за корупция и сигнали за спор на ползи. Според източници на Struma. com обект на инспекция ще бъде работата на общинското управление с прочут предприемач от региона, който най-често печели публични поръчки от общината.

Припомняме, че имаше подаден и сигнал против кмета Кафелов за непозволеното нарастване на гробищния парк, който доближи до оградата на частен парцел. За това Struma. com заяви преди месеци след тъжба на притежателите на парцела, локални предприемачи, които твърдяха, че се копаят гробове покрай реката и е въпрос на време труповете да изпулават в нея.

Тогава те обявиха, че на сигналите локалният кмет не обръщал никакво вниммание. Вчерашният взлом на КПКОНПИ е единствено началото на огромно следствие в община Якоруда, очаквайте детайлности

Петя Герогиева

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР