Екипи на Гражданска защита в Русе затварят аварийните изходи на

...
Екипи на Гражданска защита в Русе затварят аварийните изходи на
Коментари Харесай

Затварят аварийните изходи на скривалищата в Русе

Екипи на Гражданска отбрана в Русе затварят спешните изходи на скривалищата и бомбоубежищата в града. Това се постанова, защото огромна част от тях са желано място за самонастаняване от страна на бездомници и клошари, съобщи БГНЕС.
Голяма част от скривалищата са ситуирани в ската на русенския бряг и са изолирани от обраслата растителност. Тъй като входовете им са затворени и запечатани, бездомниците са се ориентирали да влизат в пространствата и коридорите през спешните и вентилационни изходи. Екипи на структурата, която се грижи и поддържа оборудванията, постоянно прави обходи. При подадени сигнали от жители, прави инспекции и слага преградни решетки, с цел да се ограничи достъпа на младежи, наркомани и клошари. С помощта на генератор се кърти и се слагат нови преградни решетки на скривалищата.
Входовете на някои „ домове” даже са надписани от самонастанилите се там, с цел да не стават спорове и недоразумения сред самите незаконни жители. Иначе те са се погрижили да освежат и разчупят с картини и графити вътрешните пространства на новите си местообитания.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР