Екипи на ЧЕЗ Разпределение установиха за 7-ми пореден път луксозна

...
Екипи на ЧЕЗ Разпределение установиха за 7-ми пореден път луксозна
Коментари Харесай

ЧЕЗ Разпределение установи за 7-ми път кражба на ток от луксозна къща в Драгалевци

Екипи на ЧЕЗ Разпределение откриха за 7-ми следващ път първокласна къща в кв. Киноцентър-Драгалевци да употребява непозволено електрическа енергия. Компанията е подала сигнал до органите на Министерство на вътрешните работи и чака огледна група.
Къщата е с прекратено електрозахранване поради неплатени отговорности от 2017 година, а клиентът е с формирано досъдебно произвеждане през 2018 година, поради предходните си нарушавания.

Кражбите на електрическа енергия на къщата досега постоянно са осъществени посредством непосредствено присъединение към електроразпределителната мрежа, като последното, открито през днешния ден, нарушаване е изпълнено с построен спомагателен кабел подземен.

26% от нарушителите са регистрирани повече от един път за кражба на ток, като 980 от тях са с над 3 формирани протокола през последните три години.

ЧЕЗ Разпределение чака нови правила, които да вкарат строги наказания освен във връзка с цената, само че и във връзка с периода за дотаксуване на електрическа енергия за неточните консуматори. Кражбите на ток утежняват качеството на електрическата енергия за всички клиенти. Необходима е да има социална непоносимост, ускорени процедури, ефикасни и по-тежки наказания против причинителите, с цел да се отбрани ползата на правилните жители.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР