Екипи и индивидуални участници имат още 5 дни, в които

...
Екипи и индивидуални участници имат още 5 дни, в които
Коментари Харесай

5 дни до крайния срок за кандидатстване към преакселераторска програма “Primer by EIT InnoEnergy”


Екипи и самостоятелни участници имат още 5 дни, в които могат да подават своите новаторски бизнес решения за присъединяване в “Primer by EIT InnoEnergy”. Преакселераторската стратегия е основана в поддръжка на новаторите и превъзмогването на най-често срещаните провокации при стартирането на сполучлив бизнес, като запълва празнината сред обещаваща концепция и подготвен за вложения артикул.

На 10-ти, 11-ти, 17-ти и 18-ти ноември в работното пространство на Заралаб в Стара Загора, участниците ще имат опция да преминат през четири-дневно интензивно образование, извършено от водещи интернационалните и български специалисти с дълготраен опит като бизнес консултанти, мениджъри, ръководители на екипи и планове.

Обученията в другите дни от програмата ще водят Дионисис Спилиополус, шеф Schneider Electric AEBE (2002 – 2008), Стефанос Циакмакис, създател на BIO2CHP, Атанас Енев и Деян Георгиев, създатели на BioMyc, Теофил Шиков, създател на Out2Bound и специалист продажби, Тодор Комилев – патентен специалист и Евгени Косев, финансов специалист, съосновател и началник на ARS Applied Research Solutions.

В акцията по набиране на участници се включва и Загорка посредством техния Загорка Зелен Фонд.

Компанията търси положителни решения в следните посоки:

• Преход към пластмасите на бъдещето: материал, опаковки, преработване

• Ефективно потребление и запазване на водните запаси

• Намаляване на въглеродни излъчвания, създавани от промишлеността при произвеждане и дистрибуция

• Употреба на възобновими източници от промишлеността

В рамките на стратегия Primer, екипът на Клийнтех България и Заралаб ще ви оказват помощ да развиете и тествате своите хрумвания, а по време на особено проведения Демо ден, ще имате опцията да визиите своя план на Загорка.

Преакселераторска стратегия Primer е сертифицирана от европейската организация InnoEnergy, организира се в 12 страни от Централна и Източна Европа и е изцяло безвъзмездна за участниците в нея.

Желаещите да се включат в Primer могат да аплайват до 28 октомври 2018г 23:59ч като подадат своята идея тук.

Нужно е положително притежаване на британски език.

Повече информация можете да намерите на страницата на самодейността.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР