Екипът от адвокати на Амбър Хърд поиска съдебното решение по

...
Екипът от адвокати на Амбър Хърд поиска съдебното решение по
Коментари Харесай

Амбър Хърд иска пак да съди Джони Деп

Екипът от юристи на Амбър Хърд изиска правосъдното решение по делото за клюка с някогашния ѝ брачен партньор Джони Деп да бъде анулирано, заяви Daily Mail, представен от segabg.com. Сътрудниците на актрисата са декларирали, че показаните доказателства от страна на отбраната на звездата от „ Карибски пирати “ са незадоволителни и упорстват за анулация на решението на съда.

„ Не бяха показани никакви действителни доказателства, а само косвени. Няма причина да допускаме, че изказванията на госпожа Хърд са погрешни “, акцентират юристите ѝ.

Освен това юристите настояват, че един от правосъдните заседатели е бил нелегитимен: не е минал през инспекция и не би трябвало да бъде позволен до процеса, което може да свидетелства за невалидността на присъдата на правосъдното жури.

„ Ние сме уверени, че данните, предоставени за този правосъден заседател, са погрешни. Годината на раждане на мъжа в документите е посочена като 1945-а, макар че той е роден през 1970-а. Това противоречие ни кара да се замислим дали този човек в действителност е бил правосъден заседател, получил ли е призовка и бил ли е съответно тестван от съда, с цел да служи в журито. Изглежда самоличността му не е могла да бъде доказана “, споделя се в 43-те страници документи, показани в съда от бранителите на Амбър Хърд.

От юридическия екип на 59-годишния Джони Деп отпред с юрист Бен Чиу дадоха отговор на настояването за още един развой по следния метод: „ Напълно чакахме това. Сега целият този развой ще се проточи още повече. Но това надали ще промени картината като цяло “.

Джони Деп завоюва правосъдния развой против някогашната си брачна половинка. Амбър Хърд беше приета за отговорна по делото за клюка и бе наказана да изплати 15 милиона $ на своя екс брачен партньор. От страна на артиста беше отговорено, че той е подготвен да опрости дълга на Хърд или най-малко част от него, в случай че тя не апелира правосъдното решение, тъй като главната му цел в процеса е да възвърне личната си известност, а не да получи пари от някогашната си.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР