Екипът на Централния лъч на ДПС бе в област Търговище.

...
Екипът на Централния лъч на ДПС бе в област Търговище.
Коментари Харесай

Мустафа Карадайъ от Търговище: Изборите тук ще приключат от първи тур! Ще имате цялата ни подкрепа!

Екипът на Централния лъч на Движение за права и свободи бе в област Търговище. На формалното разкриване в Драматичния спектакъл в град Търговище бяха показани претендентите за кметове на кметства и листата за общински съветници отпред с претендента на Движение за права и свободи за кмет на общината Хамди Илиязов.

В своето изявление пред жителите на Търговище Илиязов сподели, че е време за властта на хората. Време е да променим настройките и да се обединим в името на Търговище. Движение за права и свободи има екип и потенциал да ръководи сполучливо община Търговище, сподели още претендентът за кмет на община Търговище Хамди Илиязов.



Изборите в Търговище ще приключат още на първи тур, предвижда водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ. „ Зная, че ще ви виждам в идващите 4 години като кмет “, с тези думи се обърна той към Хамди Илиязов и даде обещание цялостната поддръжка на партията за развиването на района.

Нашите деца, братя и сестри са пред нас и желаят да вземат решенията за бъдещето на своя живот в община Търговище. Искат да вземат бъдещето в своите ръце и да подсигуряват заслужен живот за техните деца тук в нашата община Търговище и България, сподели още Карадайъ.


Карадайъ разяснява и конференцията на ГЕРБ и сподели, че през вчерашния ден направиха напън за противозаконни решения за членове на ОИК, в това число и на ЦИК по една тематика, съобщи той. Темата, обвързвана с уседналостта, зад която, криейки се зад нея ограничиха правата на българските жители да могат да гласоподават и да бъдат избирани.

След служебната инспекция се оказа, че претенденти за кметове от ГЕРБ не дават отговор на изискванията да бъдат претенденти точно за това, че те постановиха тези ограничавания сякаш в ущърб на Движение за права и свободи, разгласи водачът. И в този момент се оказа, че те са в тази обстановка, нарушавайки закона, пробват се да ги оставят като претенденти за кметове. И незабавно потеглят да трансферират тематиката от болната на хубавичко глава, добави той.

Карадайъ изясни, че на конференцията хора с „ комплицирани души “ приказват за смесените региони, приказват за преса и напън. Иде тирада за безочливост от тяхна страна. Надявам се да вземат поука, съобщи Мустафа Карадайъ.

Моят зов е на идните избори в община Търговище и в цялата област Търговище да излезем всеобщо всички да гласуваме и да покажем, че в София и Брюксел няма да позволим подобен жанр двоен стандарт от властимащите, заключи ръководителят на Движение за права и свободи.

В прочувствено послание зам.-председателят на ПГ на Движение за права и свободи Йордан Цонев посочи, че Търговище може да направи историческа крачка и всички, без разлика в етнос и вероизповедание, да се обединят, да поддържат достойния претендент от Движение за права и свободи, който не дели хората, оказва помощ и на християни, и на мюсюлмани.

Ако единственият ви мотив да не гласувате за него е, че не е християнин и че не е етнически българин, дано да ви кажа, че етническата карта и етническото разделяне е донесло единствено сълзи, тъга и страдалчество на балканските нации, сподели още Цонев.

Ние сме обречени да живеем тук дружно и да бъдем образец за Балканите. А Търговище е обречено да потвърди на цяла България, че този модел може да направи своята решителна историческа крачка, заключи Йордан Цонев.

На предизборната среща участваха и зам.-председателят на Движение за права и свободи Ахмед Ахмедов, ръководителят на Младежко Движение за права и свободи и евродепутат Илхан Кючюк, националният представител и претендент за кмет на община Попова Танер Али и националният представител Имрен Мехмедова.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР