Екипът на Центъра за спешна медицинска помощ в София ще

...
Екипът на Центъра за спешна медицинска помощ в София ще
Коментари Харесай

Хапка надежда: Доброволци доставят топъл обяд за медици на първа линия

Екипът на Центъра за незабавна здравна помощ в София ще получи в понеделник за обяд топла храна като част от самодейността.

Доброволци и донори обезпечават здравословна, качествена и вкусна храна за всеки от 129-имата медици и чиновници на незабавния център, които ще бъдат на промяна в понеделник.

Храната ще бъде доставена в 12 часа. В приготвянето ѝ вземат участие Миам Кетъринг, Барбекю Брадърс Бърбан Бар и ресторант Ла Рока. Средствата са дарени от десетки хора.

Досега това е най-мащабната акция в акцията, която от две седмици обезпечава топъл обяд или вечеря за дежурните медицински екипи в секторите за заболели от корона вирус и в незабавните отделения на десетки лечебни заведения в страната.

Супа или салата, главно ядене, десерти или плодове и питиета, да, носим храна, само че акцията, не е за храна – #ХапкаНадежда се пробва да вдъхне сили и кураж на медиците на първа линия, които изнемогват физически. Инициативата е и израз на признателност към лекарите, медицинските сестри, санитарите, водачите на коли за спешна помощ.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР