Екипът на Tamadoge обяви, че неговата популярна гейминг платформа Tama

...
Екипът на Tamadoge обяви, че неговата популярна гейминг платформа Tama
Коментари Харесай

Tamadoge стартира Play-to-Earn Android приложение, цената скача с до 30Х?

Екипът на Tamadoge разгласи, че неговата известна гейминг платформа Tama Arcade към този момент е налична на Android смарт телефони и таблети посредством нов програмен продукт, който може да бъде свален гратис от приложениетo Гугъл Play.

Това е страхотна вест за почитателите на Tamadoge , защото се чака мобилното приложение да притегли огромен поток от нови играчи. Потребителските мнения към този момент “плуват ” из нтернет, като един консуматор туитна, че е безусловно “ ” по играта.

Играчите могат да основат и развиват свои личен Tamadoge любим под формата на неземеняем токен (NFT) в новата игрова платформа на Tamadoge, до момента в който играят в голям брой завладяващи ретро аркадни игри в жанр play-to-earn (P2E) в Tama Arcade.

Силата на блокчейн технологията и изобретателното потребление на Web3 технологията са в основата на платформата на Tamadoge.  

Tamadoge подсигурява, че играчите в действителност имат своите игрови активи, като употребява прозрачността, сигурността и децентрализацията на блокчейна, спрямо централизираните игри на Web2, където играчите са подчинени на капризите на производителите на играта. Играчите в този момент могат по-лесно да получават, продават и печелят токени с помощта на потреблението на смарт контракти и NFT-та.

$TAMA токенът може да изригне, откакто проектите са напът да се изпълнят?

Токенът $TAMA , който задвижва гейминг средата на Tamadoge, последно се търгуваше на $0.014, като бе понижен с над 90% от обичайните си високи нива след дебюта на борсата в диапазона $0.20 и към 65% от високите си равнища през април.

Предстоящото разкриване на магазина Tamadoge (Pet Store), където могат да се купуват артикули за Tamadoge любимците, се чака да стартира скоро след стартирането на мобилното приложение Tama Arcade .

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР