Екипът на сериала Откраднат живот“ издирва спешно проститутки. Кастинг агенцията,

...
Екипът на сериала Откраднат живот“ издирва спешно проститутки. Кастинг агенцията,
Коментари Харесай

С ОБЯВА във Фейсбук! Търсят ЖРИЦИ за „Откраднат живот“

Екипът на сериала „ Откраднат живот “ търси незабавно проститутки. Кастинг организацията, която сортира участниците, пусна публикация във Facebook за набирането на млади и красиви девойки, които няма да се тормозят да играят „ леки дами “ в здравната поредност.

Заедно с тях бяха оповестени и другите свободни позиции за функциите в 10-ия сезон, само че искащите да бъдат жрици най-бързо се откриха и няколко часа по-късно офертата бе изтрита.

„ Ако някой желае да уплътни времето си и желае да бъде статист с роля " барман ” в кафето на игралната болница на сериала " Откраднат живот ", може да съобщи своето присъединяване. Снимките нормално са в границите на 2-3 часа.

Предимството е, че ще може да взе участие постоянно, когато има сцена в кафето. Мястото е 1, тъй че чакаме искащ да написа на персонално известие “, пишат в най-новата публикация на страницата на кастинг организацията. Освен това те търсят и мъж към 40 година „ който има артистични умения и не се тормози да играе всякаква роля “, написа „ Телеграф “.

„ За кастинг за гей роля ли става въпрос? Толкова ли не можете да го напишете в прав текст, в случай че е по този начин ", разясняват феновете. За снимането на идващите епизоди в „ Откраднат живот " записват и за специфични масовки с реплики за следните функции: 30-годишна пациентка, две мацки на 26-32 година и на 35-42 година, 55-годишен пациент, служител на реда наложително без брада, следовател да има костюм, рехабилитатор, сервитьор и буйстващ пациент 35-45 година

„ Желаещите да изпратят своя настояща фотография и телефон за връзка и да отбележат за коя от функциите аплайват ", означават още в обявата.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР