Екипът на Селин Дион посети официалния й акаунт в Instagram

...
Екипът на Селин Дион посети официалния й акаунт в Instagram
Коментари Харесай

ПРЪВ ПОГЛЕД! Селин Дион споделя необработена снимка зад кулисите от нейния емоционален нов документален филм, който обсъжда нейната битка с нелечимия синдром на вдървен човек

Екипът на Селин Дион посети формалния й акаунт в Instagram във вторник, с цел да разгласи датата на излизане на нейния прочувствен нов документален филм, Аз съм: Селин Дион.

55-годишната изпълнителка на шлагери даде на почитателите недопечен и почтен взор зад кулисите на дългата й борба с нелечимото синдром на вцепенен човек, до момента в който разкрива новият документален филм ще се излъчва световно на Prime Video от 25 юни

Новият документален филм - сниман в продължение на повече от една година фотоси - следва звездата, до момента в който тя се бори да продължи естествения си живот и кариера на фона на нейната диагноза.

Емоционалният кадър зад кулисите демонстрира Селин, която прегръща натурален тип, до момента в който подвига въздуха - означавайки нейния обет да не разрешава на изменящата живота болест да я дефинира.

Тя го надписа с: „ Пригответе се! @amazonmgmstudios афишира дата на стартиране на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР