Екипът на сайта вече наброява сто души. С обновения си

...
Екипът на сайта вече наброява сто души. С обновения си
Коментари Харесай

Всяко второ училище вече използва образователната платформа Уча.се

Екипът на уеб страницата към този момент наброява 100 души. С актуализирания си дизайн той обра премиите в тазгодишното издание на състезанието " Сайт на годината ".
Всяко второ учебно заведение в България към този момент употребява в образователната си стратегия просветителния уебсайт Уча.се. Това заяви Дарин Маджаров, създател на платформата, която показва уроците от българската образователна стратегия посредством налични и занимателни видеоклипове. Екипът на плана към този момент наброява 100 души, а общият брой на просветителните видеоклипове, изгледани през него, е съвсем 34 милиона.
" Създадох Уча.се, с цел да разбираем уроците на учениците на понятен и забавен език. Първоначално помагах единствено на сестра ми, след това на нейния клас и по този начин започнаха да се свързват с мен стотици хора. Последвалият интерес към платформата от страна на от ден на ден възпитаници сподели, че има голяма потребност от налични просветителни видео уроци. Днес над 500 000 български възпитаници, учители и родители всекидневно употребяват образователните видео уроци, които сме основали за тях. Отзивите за Уча.се както от страна на учениците, по този начин и на родителите и учителите, са повече от положителни. С актуализирания уебсайт подготовката за учебно заведение става още по-ефективна, лесна и приятна, а екипът ни ще продължава да се труди всекидневно, с цел да улеснява достъпа до познания за българските деца " - показа Дарин Маджаров.
Неотдавна просветителният уебсайт обнови напълно визията, функционалностите и цялата си еднаквост. Сред новите благоприятни условия са секция „ Моите уроци “, в която всеки консуматор може да вижда уроците, които е гледал последно, както и рекомендации с кои уроци да продължи. Друга оригиналност в уеб страницата е опцията „ Избор на учебник “, посредством която учениците могат да избират видео уроци, отнасящи се до учебника, по който учат в учебно заведение. Освен с актуализирана визия, уеб сайтът е и с обогатено наличие от видео уроци, проби и самостоятелни образователни игри.
На тазгодишното издание на най-престижния уеб конкурс у нас „ Сайт на годината “ Уча.се си потегли с най-вече награди – за най-хубав продуктов уебсайт и най-хубав уебсайт за услуги в страната, а самият Дарин Маджаров получи специфична премия за принос към развиването на интернет в България.
Повече за Уча.се
Уча.се е онлайн платформа с всички видео уроците за учебно заведение на понятен и забавен език. Със своите над 12 000 видео урока и извършения, уеб сайтът оказва помощ на всички възпитаници от 1-ви до 12-ти клас да покачат триумфа си, да се забавляват и да имат повече свободно време. След видео уроците ученикът може да тества наученото с проби и в случай че някъде отговори неопределено, Уча.се автоматизирано предлага точния фрагмент от урока, с цел да навакса пропуща.
Материалите следват изцяло формалната учебна стратегия на Министерството на образованието и науката и са съобразени с ДОИ (държавните просветителни изисквания). До момента уроците са изгледани 34 000 000 пъти от над 500 000 регистрирани възпитаници, учители, родители и студенти. Това печели на Уча.се над 20 награди, измежду които и за най-хубав учебен уебсайт на България в три следващи години.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР