Екипът на прогноза на времето по Нова телевизия става все

...
Екипът на прогноза на времето по Нова телевизия става все
Коментари Харесай

Мъжът на синоптичка на Нова ТВ брутално убит

Екипът на прогноза на времето по Нова телевизия става все по-голям и по-красив. От няколко седмици насам дали ще вали, оповестява новата синоптичка Лора Георгиева, чийто живот е заслужен за сериал с престъпен привкус.

Лора се прочу в медийното пространство още преди 10 години, когато водеше дамско предаване дружно с гимнастичката Симона Пейчева. Името й обаче бе по всички вестници през трагичната за нея 2014 година, когато нейният брачен партньор - предприемачът милионер Борислав Манджуков, бе брутално разстрелян. Той бе погубен с два патрона пред общия им дом с Лора в столицата и остави нея и невръстната им дъщеричка Мишел да се оправят с живота сами.



В престъпните летописи Манджуков остава прочут като варненски предприемач и притежател на чейнджбюра, верига заведения за хранене, нощни заведения и заведения. Приживе имаше рекордно доста досъдебни производства и висящи каузи. Беше хванат като част от проведена незаконна група, занимаваща се с незаконен трафик на цигари от над 22 милиона къса през 2011 година, с което е ощетил държавния бюджет с над 8 милиона лв., оповестиха тогава проверяващите, написа „ Ретро “.

След гибелта му Лора и детето им се прибраха да живеят в родния й Казанлък, откъдето потегля и нейният път към славата, окичвайки се с купата на един от най-старите състезания за хубост в България „ Царица роза “. Говореше се, че вдовицата и детето на предприемача са наследили задълженията му, само че опечалената Лора по този начин и не се престраши да приказва.

Три години по-късно тя захвърли траура и мина под венчилото наново, вричайки се във безконечна честност още веднъж на паралия. Вторият й мъж - Деан, е огромен предприемач, собственик на няколко нощни заведения и строителен бизнес Бургас. Двамата станали двойка единствено две години след гибелта на Боби, когато се заприказва, че овдовяпата Лора мизерства. С Деан към момента нямат общи наследници, а хубавицата не е коментирала какво я е предизвикало да възобнови телевизионната си кариера след дългогодишна пауза.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР