Екипът на предаването „България в 60 минути“ на БНТ 1

...
Екипът на предаването „България в 60 минути“ на БНТ 1
Коментари Харесай

Екипът на предаването България в 60 минути“ с номинация за Златна ябълка

Екипът на предаването „ България в 60 минути “ на Българска национална телевизия 1 е номиниран в категорията " Журналист " на премиите " Златна ябълка ".

С директните си репортажи за българската публика екипът на " България в 60 минути " извежда на напред във времето Добрата история, подпомагаща приемането на по-различните, споделят от Национална мрежа за децата, които връчват премиите и допълват:

В основата на номинацията е не някаква кампанийност или епизодично наличие на материали, а честото и регулярно отразяване на цялостния набор от проблемите на децата и младежите в България, споделят от Национална мрежа за децата, които връчват премиите.

Отразяването на положителни практики от неправителствени, просветителни и доброволни организации – водещи към по този начин нужните ни приемливост, емпатия и съпричастност към поставените в по-трудна житейска обстановка.

С директните си репортажи за българската публика и интензивността на екипа на „ България в 60 минути “ в обществените мрежи се развива пряк контакт със феновете, споделя се спомагателна информация, извежда се на напред във времето Добрата история, подпомагаща приемането на по-различните.

И не на последно място – заложеният от екипа на „ България в 60 минути “ открит и човешки звук при показване на проблемите на деца и младежи (законодателни, финансови, обществени, интеграционни) служат да образец за връзка в медийната и социална среда.

Екипът от публицисти на предаването „ България в 60 минути “ на Българска национална телевизия 1, са – водещ Мариана Векилска и кореспондентите от Варна – Нивелина Няголова и Силвия Русинова, от Пловдив – Николай Райшинов и Галена Паскова, от Русе – Калчо Петков и Роман Сушков и от Благоевград – Ирина Николова, Десислава Малинова, Слави Илиев.

Предаването „ България в 60 минути “ е една от новите платформи в тв ефир, ориентирано към необятната публика в цялата страна, с директни включвания, репортажи и тематики в развиване от всекидневието на всички ни.

От август 2020г., наред със събития от деня, обичаи и нововъведения, екипът с кореспондентите си от районните центрове във Варна, Пловдив, Русе и Благоевград, регулярно отразяват просветителни планове, благотворителни акции, практики при интеграция на деца и младежи в усложнение, с интелектуални проблеми, в детски градини, учебни заведения, предпазени жилища или работещи в предпазена среда.

Това прави проблемите им обществени и отразява същинския им живот в обществото ни.
С сходна медийна работа се притегля вниманието на все по-широк кръг от фенове, а самите деца и младежи се усещат видяни, признати и забавни за приятелите си, за близки и непознати.

Наградите „ Златна ябълка” отличават персони, организации и институции, които с работата си са съдействали за отбрана правата на децата и за възстановяване на тяхното богатство.

Тази година премиите “Златна ябълка” ще бъдат връчени за единадесети следващ път.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР