Екипът на ПП в София област не се отказва, ние

...
Екипът на ПП в София област не се отказва, ние
Коментари Харесай

Дунчев: В ПП има задкулисие, имат други каузи

Екипът на Политическа партия в София област не се отхвърля, ние протестираме против налагането на безпринципни решения в региона. Никакъв отговор нямам от Кирил Петков, единствено опити за извъртане, което виждаме всеки ден, чакам Политическа партия да си ревизира решението.

Общините в София област са феодализирани, сподели Александър Дунчев от Политическа партия пред бТВ.

Това не е битка за място, а битка за правила, добави Дунчев. Искаме лидер на листата в София област да е от Политическа партия. Водим борба против Тома Белев, Мартин Димитров. Младите хора от Политическа партия ни поддържат. Част от проблемите са възрастните, по-зрелите в Промяната. В София област са единствено младежи и сега това се саботира и бойкотира. Христо Даскалов е възрастен човек, да вземем за пример взе борбата за Капитан Андреево, обаче беше избутан встрани, сподели Дунчев.

Ще продължим смяната, може и да е без „ Промяната “, само че ще продължим смяната. На Кирил му споделих, че съм почнал да изгубвам доверие през вчерашния ден. Единственият късмет да не си изгубят доверието, е да си ревизират решението за София област, уточни Дунчев. Ако не си ревизират решението, ще опиша за всички старания, които се вършат за смяна на Промяната, акцентира Дунчев. Когато някой краде и лъже за какво не получи сърцетуп тогава, а получава сърцетуп, когато Дунчев приказва по малкия екран, съобщи още Дунчев.

Какъв късмет имаме да променим България, в случай че не можем да променим едно смешно решение. В София област от Политическа партия, няма възрастни хора, всички са млади, кардинални. София област е региона, където потвърждаваме по какъв начин да стане смяната в България, там има единствено младежи от Промяната.

Трябва да се направи компромис, са претекстовете на Кирил Петков. Компромисът с Българска социалистическа партия докара, че хората се отдръпнаха от Политическа партия. Трябва да спрем да вършим безпринципни взаимни отстъпки. Трябва да стартираме да вършим кардинални. Искам да си ревизират решенето. Предлагаха ми пост в София. Водещо място в друга област ми предлагаха, тестваха ме дали ще клъвна, само че аз не съм за постове, а за идеята за смяната в София област. Тези, които постановат тези решения очевидно имат друга идея. Имаме в Политическа партия хора, които си гонят други дела. Един си потегли, различен скоро ще си тръгне.

Имаме задкулисие при нас, тъй като някои държат на това място в София област, аз не държа. Някои считат, че би трябвало да се наложи моделът на ГЕРБ в Политическа партия, с цел да задържат властта, разяснява още Дунчев. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР