Екипът на Немечек има ключов принос в развитието на WorkForce

...
Екипът на Немечек има ключов принос в развитието на WorkForce
Коментари Харесай

Немечек разширява екипа си за работа по американски софтуер


Екипът на Немечек има основен принос в развиването на WorkForce Software
(снимка: Маргарита Калудова / предоставена от Немечек България)

Софтуерната компания Немечек България уголемява активността и екипа си, зает с създаването на американския артикул за ръководство на личния състав WorkForce Software. Работата на българските експерти способства и за продобиване на влиятелната премия на SoftwareReviews, оповестиха от компанията.

WorkForce Software е една от най-успешните клауд-базирани системи за ръководство на личен състав, а Немечек България е главен сътрудник за създаване на софтуера в Европа. Продуктът, който се употребява от над 4,2 милиона консуматори във водещи компании в над 80 страни, преди дни беше разгласен и за най-предпочитания от потребителите в регулярното проучване на SoftwareReviews.

„ Това е трета поредна година, в която WorkForce Software печели влиятелната премия и нашият екип има важен принос за това. Това е самопризнание както за нашата експертиза, по този начин и следващото доказателство за високоценените услуги по създаване на софтуерни решения, които българските софтуерни компании дават на водещи интернационалните организации ”, разяснява Емилия Досева, началник на екипа WorkForce в Немечек България.

По нейните думи, българският екип се нарежда като стратегически значим сътрудник за създаване на основни функционалности на системата. В тази връзка Немечек България стартира акция по разширение на екипа си от експерти с експертиза в Java, React, микросървиси и клауд приложения, както в офиса в София, по този начин и в другите местоположения на компанията – Варна и Пловдив.
още по тематиката
Привлечените експерти ще допринесат за развиването на клауд-решението, което се употребява за  ръководство на работните графици и установяване на заплащането, както и за повсеместен разбор и възстановяване продуктивността и успеваемостта на личния състав.

Сътрудничеството с WorkForce Software е единствено едно от направленията, в които Немечек България уголемява активността си през 2021 година За работата по нови, DocuWare и Bluebeam компанията възнамерява да усили потенциала си от експерти с 15%.

„ След като през предизвикателната 2020 година екипът ни набъбна с повече от 10%, чакахме известно мъртвило. Началото на 2021 година обаче стартира стремително и продължаваме да растем ”, съобщи Теодора Борисова, началник „ Наемане и развиване на гении ” в Немечек България. Тя акцентира, че компанията има двойно по-ниско текучество по отношение на междинното за бранша.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР