Екипът на MoneySavingExpert.com на Martin Lewis издаде предупреждение за спестителите

...
Екипът на MoneySavingExpert.com на Martin Lewis издаде предупреждение за спестителите
Коментари Харесай

MSE на Martin Lewis издава предупреждение „направете го сега“ за спестителите да действат преди събота

Екипът на MoneySavingExpert.com на Martin Lewis издаде предизвестие за спестителите преди огромния краен период тази седмица.

В тазседмичния бюлетин на MSE уебсайтът на Мартин Луис предизвести, че новата данъчна година наближава и тази година новата данъчна година стартира в събота, 6 април. Бюлетинът на MSE изяснява по какъв начин краят на налога година може да има „ материално влияние “ върху живота и джобовете ви и че би трябвало да сте наясно с това - изключително в случай че имате парична ISA.

Екипът на MSE изясни: „ Всяка данъчна година всеки пълновръстен в Обединеното кралство получава надбавка от £20 000, където можете да вложите пари като спестявания или вложения, с цел да ги отбраните от налози. Ако не употребявате надбавката за годината, вие го губите на 5 април. Не можете да го придвижите. "

След като парите ви са във вашата парична ISA, те остават необлагаеми година след година. И по този начин, екипът на MSE означи, че в случай че поставите £20 000 във вашия паричен ISA през днешния ден, тогава бихте могли да...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР