Екипът на Манчестър Юнайтед за сезон 2024-25 изглежда е изтекъл

...
Екипът на Манчестър Юнайтед за сезон 2024-25 изглежда е изтекъл
Коментари Харесай

Екипите на Манчестър Юнайтед 2024-25 у дома и навън изтекоха, докато феновете получават „Vodafone vibes“ за емблематичната фланелка

Екипът на Манчестър Юнайтед за сезон 2024-25 наподобява е изминал в обществените медии, като почитателите виждат много позната функционалност.

Текущият сезон на Висшата лига остава още три месеца до края, само че наподобява, че екипът на екипа на Ерик загар Хаг за идващия сезон може към този момент да е оголен. Текущата договорка за спонсорство на фланелките на клуба с TeamViewer е към края си и основаната в Калифорния компания Qualcomm Technologies ще сложи своята марка „ Snapdragon “ върху предната част на фланелките за идния сезон.

Тази марка ще бъде включени в екипите за домакинство, посещение и трети екипи за идната акция, обхващащи както мъжките, по този начин и женските тимове, както и тяхното съоръжение за тренировки.

Бърз взор на новия комплект за дома и за посетители се появи онлайн за първи път. Видео, оповестено от @mufchants в TikTok, демонстрира цялостния дизайн на лентите.

Домашната риза включва черна линия, издигаща се от долните два ъгъла, с още два черни етикета в точка...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР