Екипът на Luminous Productions ще се влее в редиците на

...
Екипът на Luminous Productions ще се влее в редиците на
Коментари Харесай

Luminous Productions вече е част от Square Enix

Екипът на Luminous Productions ще се влее в редиците на Square Enix, предава Engadget. Студиото зад Forspoken, игра, която беше обявена като Project Atia при представянето на PlayStation 5, до този миг беше благосъстоятелност на японския издател.

Излязла в края на януари, Forspoken получи смесени и по-скоро отрицателни оценки, както от страна на рецензията, по този начин и от геймърите, като проблемите, които посочваха мнозина варираха от историята, разнообразни механически проблеми с PC версията на играта, неприятно построения разговор и други В края на януари тази година ви разказахме за разкритието на прочут инсайдър, който даде пояснение за това, което се е объркало в хода на работата по играта – преждевременното овакантяване на студиото от създателя на Luminous Productions Хаджиме Табата. Според Алекс Доналдсън, който посвети материал на това, крайната версия на Forspoken е нямала нищо общо с първичната визия на Табата за нея. Вследствие на неуспеха на играта, фактическият завършек на студиото в този момент, звучи повече от разумно.

В обява, отдадена на цялостното обединение на разработчика и издателя, от Luminous пишат в профила си в Twitter, че остават отдадени на работата си по усъвършенстване на Windows версията на играта и съответния пач, който се приготвя за тази цел. Освен това, работата по In Tanta We Trust, първото допълнение, което се чака да излезе това лято, върви по проект. „ Оценяваме това, че поехте по това пътешестване дружно с нас и с неспокойствие чакаме да сътворяваме нови занимания и прекарвания към този момент като част от фамилията на Square Enix “, пишат от екипа на Luminous.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР