Екипът на Локомотив (Пловдив) се увеличи с още един човек,

...
Екипът на Локомотив (Пловдив) се увеличи с още един човек,
Коментари Харесай

Красива психоложка започна работа в българския футбол

Екипът на Локомотив (Пловдив) се усили с още един човек, откакто психоложката Илияна Димитрова стартира работа в клуба, написа Блиц.

Чаровната дама към този момент се занимава интензивно със състезателите от детско-юношеската школа и техните родители, а също така ще оказва помощ и на мъжкия тим на " смърфовете ".

Илияна Димитрова е с богат и дълготраен опит в региона. Работила е като клиничен психолог в Пловдив и София, практикувала е и на частно със редица спортисти.

Магистър е по Спортна логика на психиката към НСА, магистър по Клинична и консултативна логика на психиката към СУ „ Св. Климент Охридски “, бакалавър по Психология в ПУ „ Паисий Хилендарски “, също така е когнитивно-поведеченски психотерапевт и хипнотерапевт.

Припомняме, че през последната година с футболистите на Локомотив (Пловдив) работят и психоложките Лилия Стефанова и Кети Вандова. За тях се разшумя откакто " черно-белите " завоюваха Купата на България.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР