Екипът на критика на Путин Алексей Навални разговаря с две

...
Екипът на критика на Путин Алексей Навални разговаря с две
Коментари Харесай

Русия набира доброволци за фронта от затворнически колонии

Екипът на рецензия на Путин Алексей Навални беседва с две дами, които настояват, че техни близки, излежаващи присъда в наказателна колония 6 в Мелехово, Владимирска област, са били вербувани за присъединяване във войната. Самият Навални излежава присъдата си в тази колония със непоколебим режим.

Светлана, чийто наследник Вадим е напуснал колонията, с цел да води война, споделя, че е получила телефонно позвъняване от съкилийници на Навални, които са ѝ съобщили какво се е случило. Според нейния роман част на частната военна рота " Вагнер " е влезнала в наказателната колония.

" Спуснали са се с хеликоптер напряко в зоната. Всички (затворници - бел. ред.) са били освободени от работа, дали обещание им огромна заплата, че ще се приберат след шест месеца и опрощение ", споделя Светлана, представена от " Дожд ".

Тя не пропуща и събитията, при които синът ѝ попада в пандиза: " Отишли с един другар в Муром на разходка, парите им свършили и решили да рекетират един таксиметров водач. Той оказал опозиция, а приятелят му извадил нож и го намушква 12 пъти ".

Съпругът на Елена, Иля, също е вербуван за войната. Когато тя го попитала дали е помислил за нея и детето им, той дал отговор, че е мислил за това, само че споделил: " Аз съм пандизчия и ще се върна като Герой на Русия ".

Елена споделя, че брачният партньор ѝ е лежал в пандиза за убийството на двама или повече души. Бил на 18 години. По думите ѝ мъжът ѝ се сбил с татко си, излязъл преди малко от пандиза, в пияно положение. " Имаше шест натрупа ", прибавя Елена. На брачна половинка си тя споделила, че ще го чака - " с ръце, без крайници, лежащ, вървящ ".

Той ѝ се обажда в деня преди диалога с публицистите. Елена споделя, че номер е бил с код +380 - от Украйна, само че мъжът ѝ не дал отговор на въпроса къде се намира.

" Вече прочетох доста информация за това по какъв начин да отидем там като доброволци - тъй че ще отидем да го потърсим ", споделя Елена.

Източник: OffNews
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР